0858884091

Over ons

REFU is een uiterst flexibele onderneming!

Al drie generaties lang volgen vaders en zonen elkaar op binnen de pv-branche, waardoor vol trots gesproken kan worden van ruim 40 jaar ervaring in het vak. De huidige vorm van de onderneming is ontstaan bij A.S. Refualu, die na achttien jaar trouwe loondienst de stoute schoenen aantrok en deze onderneming in 2008 heeft opgestart. Door de brede vakkennis en ervaring staat REFU voor kwaliteit en professionaliteit.

REFU bestaat uit twee ondernemingen:

  • REFU Dakwerken bv: een betrouwbare partner voor alle voorkomende dakwerkzaamheden. Dagelijks heeft G.L. Refualu hier de leiding over.
  • REFU Montage bv: een gespecialiseerde onderneming voor het installeren van maatwerk zonnestroominstallaties (pv-systemen), oftewel zonnepanelen. A.S. Refualu heeft hier dagelijks de leiding.

Het personeel van REFU bestaat uit technische gekwalificeerde vakmensen die met de allerbeste instelling voor u klaarstaan om uw wensen te verwezenlijken. Geen enkel dak is hetzelfde en vereist maatwerk. REFU werkt uitsluitend met de juiste producten, goede materialen en duidelijke garanties om het maatwerk te garanderen.

Een belangrijk aspect binnen onze onderneming is veilig werken en het milieu. Met de ogen gericht op de toekomst, voor ons, uw kinderen en volgende generaties, bieden wij vele mogelijkheden met betrekking tot het leveren en aansluiten van complete zonnepaneleninstallaties.