0858884091

Indak Zonnepanelen

Esthetische indaksysteem

Er zijn meerdere systemen die zichzelf indaksystemen noemen.De voorbeelden hieronder zijn indak-systemen. De panelen liggen op tussen de dakpannen en zijn esthetisch rondom afgewerkt met matte zwarte lijsten zodat het panelenveld één geheel wordt. Over de gehele lengte onderaan en bovenaan dit pv-systeem is een gepreforeerd rooster aangebracht waardoor er voldoende ventilatie mogelijk is.

Andere systemen die zich indak-noemen zijn eigenlijk verhoolde sytemen, de tussen en eindklemmen zijn daarbij zichtbaar en het geheel is niet mooi afgewerkt.

REFU bv biedt verschillende oplossingen voor indak montage van zonnepanelen. Zeer geschikt voor nieuwbouw of dak-renovatie. Hierbij worden de zonnepanelen geïntegreerd in het pannendak. In plaats van dakpannen, beschermen de zonnepanelen uw woning tegen weer en wind. Tegelijkertijd wekken de zonnepanelen energie op voor uw woning.

Indakzonnepanelen

SCX Soloroof - Sunstation Indak zonnepanelen

Voor indak montage van zonnepanelen werken wij hoofdzakelijk met SCX Soloroof en het Sunstation systeem. Beide systemen worden reeds op grote schaal toegepast. U krijgt bewezen kwaliteit voor een goede prijs.

De 270 Wp Sunstation modules worden eenvoudig aan elkaar gekoppeld. De naadloze koppeling tussen de modules zorgt ervoor dat het gehele oppervlak gelijk is. Het zonnepaneel is rondom voorzien van een verborgen afvoergoot.

Aan slechts één zijde hoeft de module op de panlatten te worden geschroefd, dit zorgt ervoor dat het systeem snel te installeren is. In het interlock systeem is een kleine speelruimte ingebouwd. Dit zorgt ervoor dat er kleine aanpassingen gemaakt kunnen worden wanneer het dak hierom vraagt. Dit betekent dat er veel minder van de randen zichtbaar is en hierdoor behoud het systeem haar strakke uitstraling. De afvoergoot is te combineren met een grote diversiteit aan dakpansoorten.

Prijs

Een compleet zonnepaneel van 270 Wp, volledig zwart, met Sunstation frame en toebehoren kost ongeveer €299 inclusief BTW.

Specificaties

  • Productie: Paneel Ja Solar, assemblase Sunstation SolarCentury
  • Afmetingen: 1650 x 990 x 34 mm
  • Enkel geschikt voor portrait montage
  • Celtechniek: monokristallijn
  • Kleur: zwart
  • Gewicht: 20 Kg
  • Garantie: na 25 jaar 80% vermogensgarantie, 10 jaar productgarantie.
  • Type: 270Wp zwart